DeltaAquaRedes recull el premi Cambra 2014 a la millor estratègia i iniciativa

EL passat 30 d’octubre, l’hotel Villa Retiro de Xerta fou l’escenari d’una nova edició dels Premis Cambra, organitzats per l’ens cameral de Tortosa per reconèixer la tasca de les empreses del territori. Enguany es van lliurar una dotzena de premis a empreses i dos reconeixements a entitats pel seu compromís amb el territori.

0_3954538339cf90dDelta Aqua Redes S,L ve rebre el premi a la millor estratègia i iniciativa.

La resta d’empreses premiades van ser: Plásticos Castellà, Lextrad SJT , Autocares Hife Bus Internacional, Synthesis Of Technology, Captio, el Grup d’Empreses de la Fruita Dolça de la Ribera d’Ebre, Explotacions Marines El Fangar, Agustín Roig, YKK España,la Fundació Mercè Pla, la Catedral del Vi del Pinell de Brai, el Col·legi Provincial d’Agents de Duanes i al Consorci d’Aigües de Catalunya.

En el seu parlament, el president de la Cambra,José Luis Mora, va fer una crida als partits polítics a lluitar amb molta més fermesa contra la corrupció i va reclamar al govern de l’Estat una millor fiscalitat per a les pimes per reduir la dependència financera dels bancs. Mora també es va referir a la millora dels resultats econòmics incidint, però, en la necessitat de continuar reduint l’alt percentatge d’atur.

Per acabar, i com a novetat, l’acte va comptar amb l’actuació de la cantant Nina i un sopar a peu dret a més de 200 assistents.

not_3250-Premis-Cambr0_a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>